Onikişubat ilçesi Kaynar Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir konutta yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, evin üst katında başladı ve hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri olay yerine zamanında müdahale etti ve alevlerin çevre binalara sıçraması engellendi.
İtfaiye Başarılı Müdahalede Bulundu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri, yangına hızlı şekilde müdahale etti. Alevlerin alt kata ve komşu konutlara sıçraması önlendi. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yangın nedeni araştırması başlatıldı.
Can Kaybı Yaşanmadı
Yangın sırasında evde kimse bulunmadığı için yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Ancak evin üst katı tamamen kullanılamaz hale geldi, alt katta ise duman ve su nedeniyle önemli hasar oluştu. Ev sakinleri geçici olarak akrabalarının yanına yerleşti.
Soruşturma Başlatıldı
Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı inceleme başlattı. Mahalle sakinleri, itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir facianın önlendiğini ifade etti. Evin oturulamaz durumda olduğu tespit edildi.





