Adana'da, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri tarafından akşam saatlerinde yoğun bir trafik uygulaması gerçekleştirildi. Belirlenen noktalarda yapılan denetimlerde 278 araç kontrol edildi ve 60 sürücüye toplam 495 bin 593 lira ceza kesildi.
7 Araç Trafikten Men Edildi
Polis ekipleri, durdurdukları araçların sürücülerinin belgelerini inceledi ve alkol testi uyguladı. Yapılan kontroller sonucunda çeşitli ihlaller tespit edildi. Bu ihlaller nedeniyle 7 aracın trafikten men edilmesi kararlaştırıldı.
Yarım Milyon Lira Ceza Kesildi
Denetimlerde tespit edilen kural ihlalleri nedeniyle 60 aracın sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Kesilen cezaların toplam tutarı 495 bin 593 lirayı buldu. Uygulamanın, trafik güvenliğini sağlamak ve sürücüleri kurallara uymaya teşvik etmek amacıyla düzenlendiği bildirildi.
Denetimlerin Süreceği Bildirildi
Emniyet yetkilileri, benzer trafik denetimlerinin il genelinde farklı noktalarda ve zamanlarda aralıksız olarak sürdürüleceğini açıkladı. Sürücülerin trafik kurallarına riayet etmesi ve can güvenliği için gerekli tedbirleri alması konusunda uyarıldı.