Yangın, Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde meydana geldi. Serik Belediyesinden emekli Tevfik Ateş'e ait 2 katlı evin 2'nci katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. O sırada evde bulunan ve dumanları fark eden 2 kardeş kendilerini dışarı atarken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 2 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın 30 dakikada söndürüldü. Evin mutfak bölümünde başladığı belirtilen yangında ev tamamen yanarken ev içerisinde bulunan eşyalarda maddi hasar meydana geldi.
O sırada evde bulunan 2 kardeş, sinir krizi geçirdi. Komşuları gençleri sakinleştirirken, fenalık geçiren kardeşlerden birini, diğeri kucağında taşıyıp olay yerinden uzaklaştırdı.
Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.
Alev Alev Yanan Ev Küle Döndü, Fenalık Geçiren Kardeşini Kucağında Taşıdı
Antalya'nın Serik ilçesinde bir ev çıkan yangında küle döndü. Yangın sonrası fenalık geçiren kardeşlerden birini, diğeri kucağında taşıyıp olay yerinden uzaklaştırdı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
O ülkede 5.6 şiddetinde deprem oldu! Büyük panik yaşandı
Gram altın 2026 başında ne kadar olacak? Uzman isim şaşırttı
Ev boş diye kombiyi kapalı tutanlar binlerce lirayı çöpe atıyor!
Asgari ücret için yeni tahmin: Zam oranı netleşti
Kahramanmaraş'ta domuz sürüsü vatandaşları tedirgin etti





