06 Temmuz 2026, Pazartesi
weather
33°
Ajans344 | Asayiş | 4 kişiye çarpıp kaçan sürücü teslim oldu

4 kişiye çarpıp kaçan sürücü teslim oldu

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde otomobiliyle 4 yayaya çarpıp olay yerinden kaçan sürücü, kazanın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde otomobiliyle 4 yayaya çarpıp olay yerinden kaçan sürücü, kazanın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

KAYNAK: (İHA)
4 kişiye çarpıp kaçan sürücü teslim oldu

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarında bulunan 4 kişiye çarptı. Kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücünün daha sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.

Kaza, cumartesi akşam saatlerinde Üzümlü Mahallesi Refik Cesur Bulvarı'nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bulvar üzerindeki yayalara çarptı.

4 yaralı hastaneye kaldırıldı

Çarpmanın etkisiyle savrulan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin yayalara çarpması ve sürücünün durmadan olay yerinden uzaklaşması yer aldı.

Sürücü polis merkezine giderek teslim oldu

Kazanın ardından kaçan sürücünün daha sonra polis merkezine giderek teslim olduğu bildirildi. Polis ekipleri kazanın meydana geliş nedeni ve olayın tüm yönleriyle ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız