27 Temmuz 2026, Pazartesi
weather
35°
Ajans344 | Asayiş | 41 Bin Kişi Sorgulandı! 21 Şüpheli Tutuklandı

41 Bin Kişi Sorgulandı! 21 Şüpheli Tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün 20-26 Temmuz tarihleri arasındaki asayiş uygulamalarında 41 bin 338 kişi sorgulandı, 21 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün 20-26 Temmuz tarihleri arasındaki asayiş uygulamalarında 41 bin 338 kişi sorgulandı, 21 şüpheli tutuklandı.

MUHABİR: Yadigar Jira
41 Bin Kişi Sorgulandı! 21 Şüpheli Tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20-26 Temmuz 2026 tarihleri arasında kent genelinde kapsamlı asayiş uygulamaları gerçekleştirdi. Bir hafta süren denetimlerde toplam 41 bin 338 kişinin GBT sorgusu yapıldı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve haklarında işlem yapılan 103 şüpheli yakalanırken, adli mercilere sevk edilen 21 kişi tutuklandı.

Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Denetimlerde suç unsurlarına yönelik yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Emniyet birimlerince;

8 ruhsatsız tabanca,
6 av tüfeği,
2 kurusıkı tabanca,
5 kesici-delici alet,
726 tabanca fişeği,
17 av tüfeği fişeği,
48 kurusıkı fişeği ele geçirildi.

Asayiş Uygulamaları Aralıksız Sürüyor

Kent genelinde huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda, suç ve suçlularla mücadele kapsamında denetimlerin kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi.

Emniyet ekiplerinin özellikle aranan şahısların yakalanması, ruhsatsız silahların ele geçirilmesi ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Suçla Mücadelede Kararlılık Mesajı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla kent genelindeki asayiş uygulamalarının aralıksız devam edeceğini vurgulayarak, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız