Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Değirmendere Mahallesi’nde yaşayan Hasan Alıcı’nın oğlu Mehmet Muhsin Alıcı’dan haber alınamıyor. Edinilen bilgilere göre küçük çocuk, dün akşam saatlerinden itibaren kayboldu.
Ailenin durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Mahalle sakinleri ve yakınları, Mehmet Muhsin Alıcı’yı gören ya da yerini bilen vatandaşların güvenlik güçlerine veya mahalle muhtarlığına bilgi vermesini istedi.

AKUT Ekipleri Bölgede Çalışma Başlattı
Kayıp ihbarının ardından bölgede arama kurtarma ekipleri harekete geçti. AKUT ekiplerinin de katıldığı çalışmalarda kırsal alanlar, yayla çevresi ve geçiş güzergahları kontrol altına alındı. Değirmendere Yaylası çevresinde sürdürülen çalışmalara vatandaşların da destek verdiği öğrenildi. Yetkililer, arama faaliyetlerinin titizlikle sürdüğünü bildirdi.
Vatandaşlara Duyarlılık Çağrısı Yapıldı
Mahalle sakinleri tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, çocuğu görenlerin vakit kaybetmeden güvenlik birimlerine ulaşması istendi. Yetkililer, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Göksun ilçesinde kaybolan Mehmet Muhsin Alıcı’yı bulmak için başlatılan çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bölgedeki ekipler hem yayla çevresinde hem de mahalle bağlantı yollarında incelemelerine devam ediyor. Aile ve yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.