Kahramanmaraş’ta bir aile içerisinde yaşanan tartışma, ağır sonuçlarla tamamlandı. Onikişubat ilçesine bağlı Dönüklü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Mevlüt K. ile eşi Fatma K. arasında henüz netlik kazanmayan bir nedenle sözlü anlaşmazlık yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından olayın seyri değişti ve trajik bir durum ortaya çıktı.
Mahallede Yaşanan Panik
Çevrede yaşayan vatandaşlar, yaşanan gerginliğin ardından duyulan sesler üzerine durumu fark etti. İhbar üzerine bölgeye hızla sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, gerekli kontrolleri gerçekleştirdi ve Fatma K.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken, olayın etkisi çevrede derin bir üzüntü oluşturdu.
Ekiplerin Müdahalesi
Sağlık ekiplerinin ilk incelemelerinin ardından genç kadının naaşı morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise olay yerinde detaylı inceleme gerçekleştirdi. Bölgedeki güvenlik tedbirleri artırılırken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla kapsamlı bir çalışma başlatıldı.
Şüpheliyi Yakalama Çalışmaları
Olayın ardından bölgeden ayrılan Mevlüt K.’nin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, şüphelinin bulunması için çevredeki tüm ihtimalleri değerlendirerek çalışmalarını sürdürmekte. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.