reklam
reklam
26 Mart 2026, Perşembe
weather
11°
Ajans344 | Asayiş | Onikişubat'ta 6 yaşındaki çocuk karne almaya giderken can verdi

Onikişubat'ta 6 yaşındaki çocuk karne almaya giderken can verdi

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde karne gününde meydana gelen trafik kazasında, 6 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde karne gününde meydana gelen trafik kazasında, 6 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

MUHABİR: Yadigar Jira
Onikişubat'ta 6 yaşındaki çocuk karne almaya giderken can verdi

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, karne gününde acı bir trafik kazası yaşandı. Yusuflar Mahallesi'nde meydana gelen kazada, ana sınıfına giden 6 yaşındaki bir çocuk, okula gitmek üzere bulunduğu sırada seyir halindeki bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu hastaneye kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

5 Yasındaki Masum Çocuk Ajans344 (1)

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı. Kazaya karışan aracın sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Çocuğun ailesine acı haberi vermek üzere giden yetkililer, aileye destek olmak için gerekli birimleri harekete geçirdi.

Karne Günü Heyecanı Acıyla Sonuçlandı

Milyonlarca öğrencinin karne heyecanı yaşadığı günde meydana gelen bu kaza, bölge sakinlerini derinden üzdü. Çocuğun karne almak için sabırsızlıkla beklediği bir günde hayatını kaybetmesi, olayın trajik boyutunu daha da artırdı. Yetkililer, benzer trafik kazalarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız
reklam