Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Hasan Yiğit, Başkan Görgel’i makamında ağırladı. Ziyarette, şehrin güvenliği ve kamu düzenine yönelik iş birliği mesajları öne çıktı.
Huzur İçin Gece Gündüz Çalışacağız
İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Vatandaşlarımızın güvenliği, huzuru ve kamu düzeninin korunması için tüm ekiplerimizle birlikte azim ve kararlılıkla çalışacağız. Emniyet teşkilatı olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Anlamlı Hediye
Başkan Fırat Görgel ise görüşme sonunda, Kahramanmaraş’ın kurtuluş mücadelesindeki tarihi önemini simgeleyen İstiklal Madalyası ve Beratı tablosunu Hasan Yiğit’e takdim etti. Bu hediye, hem kentin kahramanlık mirasına hem de kurumlar arası dayanışmaya dikkat çekti. Ziyaret, Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü’nün önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği ortak çalışmalar için de güçlü bir mesaj niteliği taşıdı.