Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Aileye değer verenler olarak hep beraber umudu çoğaltacak, dayanışmayı güçlendirecek, kendi hanemizden başlayarak sevgi dolu bir toplumu inşaa edeceğiz.

28 Mayıs’ta 163 bin 295 haneye yaklaşık 1,2 milyar liralık ödeme gerçekleştireceğiz. 

Türkiye’nin doğurganlık hızı ilk kez 1,48’e gerilemiştir. Bu rakam kritik eşik olan 2,1’in çok altında bir seviyedir.

Sırf LGBT belasını eleştirdiği için sanatçılar, iş adamları, siyasetçiler, bilim insanları linç edilmekte, adeta yaşayan birer ölüye çevrilmektedir.

LGBT sapkınlığına karşı mücadele insanlığın istikbalini kurtarma mücadelesidir.

Kişisel konforu önceleyen yaşam biçimi, gençlerden başlayarak maalesef toplumun kılcallarına doğru hızla sirayet ediyor.

Bahçeli: Türkiye Teröre Karşı Birlikte Mücadele Edecek Bahçeli: Türkiye Teröre Karşı Birlikte Mücadele Edecek

Birileri ısrarla kabul etmek istemese de ailesinden koparılmış bireyin özgür ve özgün olmasına imkan yoktur.

Aileye yönelik her türlü tehdide karşı koymak hepimizin asli vazifesidir, aileyi savunmak insanı savunmaktır.

Kaynak: İHA