Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünde 2025-2026 eğitim öğretim yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve yeni dönem hazırlıklarının ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.
İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Turan Akpınar’a, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Birimi (YEĞİTEK), Din Öğretimi ile Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri birimleri tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin brifing sunuldu.
2025-2026 Dönemi Çalışmaları Değerlendirildi
Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, geride kalan eğitim öğretim döneminde yapılan çalışmalar, uygulanan projeler ve birimlerin faaliyetleri değerlendirildi.
Eğitim süreçlerinin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda, mevcut uygulamaların sonuçları ve gelecek dönem hedefleri görüşüldü.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Planlamaları Görüşüldü
Toplantıda ayrıca 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları da gündeme alındı.
Yeni dönemde uygulanması planlanan çalışmalar, eğitim teknolojileri alanındaki gelişmeler, ölçme değerlendirme süreçleri ve din öğretimi faaliyetlerine ilişkin planlamalar değerlendirildi.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla, eğitim süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi ve öğrencilerin akademik gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.
Brifing kapsamında birimlerin faaliyetlerinin koordineli şekilde sürdürülmesi ve yeni eğitim dönemine yönelik hazırlıkların planlı bir şekilde devam ettirilmesi değerlendirildi.