Programa Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ali Gemalmaz ve il protokolü katıldı.

Hanifi Toptaş’tan Şehit Annelerine Mesaj
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Anneler Günü’ne şehit anneleriyle bir araya gelerek başladıklarını belirtti. Toptaş, şehit annelerinin bu toprakların en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı. Başkan Toptaş, “Bu vatan da bizler de sizlerin bir evladıyız. Daima yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Valilik Programında Duygusal Anlar Yaşandı
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde düzenlenen programda şehit anneleri, şehit eşleri ve gazi aileleriyle yakından ilgilenildi. Protokol üyeleri, vatan uğruna evlatlarını şehit veren annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Programda, şehit ailelerinin milletin ortak emaneti olduğu vurgulandı.
