05 Ekim 2026, Pazartesi
weather
15°
Ajans344 | Gündem | Prof. Dr. Şahin’den Adana ve Osmaniye’deki Depremler İçin Mesaj

Prof. Dr. Şahin’den Adana ve Osmaniye’deki Depremler İçin Mesaj

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Adana ve Osmaniye’de meydana gelen depremlerin ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Adana ve Osmaniye’de meydana gelen depremlerin ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

MUHABİR: Esra Akçakale
Prof. Dr. Şahin’den Adana ve Osmaniye’deki Depremler İçin Mesaj

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Adana’nın Saimbeyli ilçesi ile Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Adana’nın Saimbeyli ilçesinde 4,8 ve 4,9; Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde ise 5,2 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şahin paylaşımında, depremden etkilenen vatandaşların yanında olduğunu belirterek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temennisinde bulundu.

“Rabbim her türlü afetten bizleri muhafaza eylesin”

Milletvekili Mehmet Şahin, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Adana’mızın Saimbeyli ilçesinde 4,8 ve 4,9; Osmaniye’mizin Sumbas ilçesinde ise saat 5,2 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim her türlü afetten bizleri muhafaza eylesin.”

Bölgede sismik hareketlilik yakından izleniyor

Adana ve Osmaniye çevresinde meydana gelen depremlerin ardından bölgedeki sismik hareketlilik yakından takip edilirken, yetkili kurumların açıklamalarının izlenmesi önem taşıyor.

Şahin de paylaşımıyla depremden etkilenen kentlerde yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız