Isparta’nın Eğirdir ilçesinde yaşayan Yıldırım ailesi, büyük bir acı ile sarsıldı. Gökhan ve Ayşegül Yıldırım çiftinin 3 yaşındaki oğulları Selim Kaan Yıldırım, yaklaşık iki ay önce Antalya’da ilik nakli olmuştu. Küçük çocuğun sağlık durumu umut verici bir seyir izlerken, dün aniden fenalaşması beklenmedik bir duruma götürdü. Hastaneye kaldırılan minik Selim Kaan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Köy Gözyaşlarına Boğuldu

Selim Kaan’ın vefatı, sadece ailesini değil tüm köy halkını derinden yaraladı. Akdoğan köyünde büyük bir hüzün yaşanırken, cenazeye katılan vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Küçük Selim’in cenazesi, sabah saatlerinde Akdoğan köyü mezarlığında düzenlenen törenle toprağa verildi.

Köy Muhtarının Yeğeni

Acı haber, köyde daha da derin bir üzüntüye yol açtı. Minik Selim Kaan, aynı zamanda Akdoğan köyü muhtarı Mehmet Sağdur’un da yeğeniydi. Sağdur, yeğeninin cenazesinde gözyaşlarına boğulurken, köy halkı da aileye taziye dileklerini iletti.

Dayanılmaz Acı

Henüz üç yaşında hayata veda eden Selim Kaan Yıldırım için köyde yapılan törende, “Daha yaşayacak çok şeyi vardı” sözleri sıkça duyuldu. Aile yakınları ve köylüler, böylesi küçük bir çocuğun acısının tarif edilemeyeceğini dile getirerek, “Allah sabır versin” ifadeleriyle Yıldırım ailesinin yanında oldu.

Gece Mezarlıkta Uyuşturucu İddiası
Gece Mezarlıkta Uyuşturucu İddiası
İçeriği Görüntüle

Dualar Eşliğinde Uğurlandı

Küçük Selim Kaan’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Köylüler, onun ardından dualar ederek gözyaşlarıyla uğurladı.
Minik Selim’in vefatı, Eğirdir’de derin bir üzüntüye yol açarken, köyde uzun süre unutulmayacak bir acı bıraktı.

Kaynak: İHA