Anahtar Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatin Rüştü Kayıran, İl Başkan Yardımcısı Süleyman Sefa Salman ile Yönetim Kurulu Üyeleri D. Mehmet Alıç ve Cem Sever, esnaf ziyaretleri kapsamında kentte faaliyet gösteren Yaşar Polat ve Fatih Polat'ı iş yerlerinde ziyaret etti.
Esnafın talep ve önerileri dinlendi
Ziyarette esnafın gündeme ilişkin görüş, talep ve önerileri dinlenirken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Heyet, iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve beklentiler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kayıran'ın daha önce de deprem sonrası ekonomik süreçte esnafın desteklenmesi gerektiğine yönelik açıklamaları bulunuyor.
Misafirperverlik için teşekkür edildi
Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Yaşar Polat ve Fatih Polat'a samimi misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür edilirken, işlerinde bol ve bereketli kazanç temennisinde bulunuldu.
Saha çalışmaları sürecek
Anahtar Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, şehrin ortak geleceği için sahada olmaya ve esnafın taleplerini dinlemeyi sürdüreceklerini ifade etti.