reklam
21 Mayıs 2026, Perşembe
weather
13°
Ajans344 | Kahramanmaraş Haberleri | Belediye Başkanlarından Merhum Hacı Ali Özal’a Vefa

Belediye Başkanlarından Merhum Hacı Ali Özal’a Vefa

Kahramanmaraş ilçe belediye başkanları, 1984-1989 yılları arasında kentin belediye başkanlığını yapan merhum Hacı Ali Özal’ın taziye ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş ilçe belediye başkanları, 1984-1989 yılları arasında kentin belediye başkanlığını yapan merhum Hacı Ali Özal’ın taziye ziyaretinde bulundu.

MUHABİR: Leyla ŞAŞTI
Belediye Başkanlarından Merhum Hacı Ali Özal’a Vefa

Kahramanmaraş’ın ilçe belediye başkanları, kent tarihinde önemli bir yere sahip olan ve 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüten merhum Hacı Ali Özal’ın ailesini ziyaret etti. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş, acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Kahramanmaraş'a Hizmet Eden Bir İsim

Ziyaret sırasında merhum Hacı Ali Özal’ın Kahramanmaraş’a kazandırdığı hizmetler ve şehir hayatına bıraktığı izler yad edildi. İlçe belediye başkanları, şehrin gelişiminde emeği geçen kıymetli bir ismi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ailenin acısını paylaştı.

Aileye Sabır ve Başsağlığı Mesajı

Belediye başkanları, taziye evinde merhumun yakınlarıyla bir süre sohbet ederek teselli verdi. Yapılan ziyarette, "Kahramanmaraş’a hizmetleriyle iz bırakan merhum Hacı Ali Özal’a Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" ifadeleriyle derin üzüntülerini ifade ettiler.

Toplumsal Vefa Örneği

Siyasi ayrım gözetmeksizin gerçekleştirilen bu taziye ziyareti, yerel yöneticilerin geçmişten günümüze şehre katkı sağlayan isimlere verdikleri önemi bir kez daha ortaya koydu. Hacı Ali Özal’ın hatırasına gösterilen bu saygı, şehir halkı tarafından da takdirle karşılandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız