Kahramanmaraş İstiklalspor taraftar grubu Edeler Grubu, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Kahramanmaraş İstiklalspor futbolcusu Saruhan Bolat’ı unutmadı. Ordu deplasmanı için yola çıkan taraftarlar, güzergâh üzerindeki Giresun’da Bolat’ın mezarını ziyaret etti.
Edeler Grubu üyeleri, Saruhan Bolat’ın mezarı başında bir araya gelerek dua etti. Taraftarlar mezara Kahramanmaraş İstiklalspor forması ve atkısı bıraktı.
Ordu deplasmanı öncesinde gerçekleştirilen ziyaret, Edeler Grubu’nun Saruhan Bolat’a yönelik vefasını ortaya koydu. Taraftarlar, deplasman yolculuğu sırasında Bolat’ın mezarını ziyaret ederek hatırasını yaşattı.
ORdu DEPLASMANI YOLUNDA GİRESUN’DA DURDULAR
Kahramanmaraş İstiklalspor’u deplasmanda desteklemek üzere Ordu’ya hareket eden Edeler Grubu, yolculuk sırasında Giresun’da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Taraftarların durağı, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Kahramanmaraş İstiklalspor futbolcusu Saruhan Bolat’ın mezarı oldu.
Edeler Grubu üyeleri mezar başında bir süre kaldı. Bolat için dua eden taraftarlar, yanlarında getirdikleri Kahramanmaraş İstiklalspor formasını ve atkısını mezara bıraktı.

SARUHAN BOLAT’IN MEZARINA FORMA VE ATKI BIRAKILDI
Ziyarette Kahramanmaraş İstiklalspor’un renkleri de Saruhan Bolat’ın mezarında yer aldı. Edeler Grubu üyeleri, Bolat’ın mezarına takımın formasını ve atkısını bıraktı.
Taraftarların gerçekleştirdiği ziyaret, Ordu deplasmanı yolculuğunun en anlamlı anlarından biri oldu.
Edeler Grubu, deplasmanda takımına destek vermek için çıktığı yolculukta Saruhan Bolat’ı da unutmayarak Giresun’daki mezarına gitti.
EDELER GRUBU SARUHAN BOLAT’I UNUTMADI
6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Kahramanmaraş İstiklalspor futbolcusu Saruhan Bolat’ın hatırası, Edeler Grubu tarafından yaşatılmaya devam ediyor.
Taraftarların Ordu deplasmanı öncesinde gerçekleştirdiği mezar ziyareti de bunun bir örneği oldu. Giresun’da Bolat’ın mezarı başında toplanan grup üyeleri dua ederek forma ve atkı bıraktı.
Edeler Grubu, böylece yalnızca takımına destek olmak için çıktığı deplasman yolculuğuyla değil, hayatını kaybeden futbolcuyu anmasıyla da dikkat çekti.
6 ŞUBAT’TA HAYATINI KAYBEDENLER DE UNUTULMADI
Edeler Grubu’nun ziyareti, Saruhan Bolat’ın yanı sıra 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlerin hatırasını da yeniden gündeme taşıdı.
Kahramanmaraş İstiklalspor forması ve atkısının Bolat’ın mezarına bırakılmasının ardından taraftarlar dua etti.
Ordu deplasmanına devam eden Edeler Grubu’nun Giresun’daki bu ziyareti, Saruhan Bolat’ın ve 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlerin unutulmadığını bir kez daha gösterdi.