Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polis memuru Aynur Yıldırım hayatını kaybetti. Yıldırım’ın vefatı ailesini, yakınlarını, meslektaşlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.
Hayatını kaybeden polis memuru Aynur Yıldırım için Göksun ilçesine bağlı Taşoluk Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yıldırım’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra meslektaşları ile vatandaşlar katıldı.
Cenaze töreninin ardından Aynur Yıldırım’ın naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi.
AYNUR YILDIRIM İÇİN TAŞOLUK’TA CENAZE TÖRENİ
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memuru Aynur Yıldırım’ın vefatının ardından cenaze programı Göksun ilçesinde gerçekleştirildi.
Taşoluk Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninde Yıldırım’ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar bir araya geldi. Aynur Yıldırım, cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Yıldırım’ın naaşı Taşoluk Mahallesi’nde toprağa verildi.
https://youtube.com/shorts/HN7f2NhhNWU?feature=share
EMNİYET TEŞKİLATINDA ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Aynur Yıldırım’ın hayatını kaybetmesi, meslektaşları arasında da büyük üzüntüye neden oldu.
Yıldırım’ın cenaze töreninde ailesi ve sevenleri acılarını paylaşırken, meslektaşları da kendisini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
AİLESİ VE YAKINLARI SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI
Göksun’un Taşoluk Mahallesi’nde gerçekleştirilen cenaze törenine Yıldırım’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninin ardından Aynur Yıldırım’ın naaşı dualarla toprağa verildi. Yıldırım’ın vefatı başta ailesi olmak üzere yakınlarını, sevenlerini ve emniyet teşkilatındaki mesai arkadaşlarını yasa boğdu.
AYNUR YILDIRIM DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Aynur Yıldırım için düzenlenen cenaze töreni, naaşının toprağa verilmesiyle tamamlandı.
Aynur Yıldırım’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü personeline başsağlığı diliyoruz.