21 Nisan 2026, Salı
weather
12°
Ajans344 | Kahramanmaraş Haberleri | Kahramanmaraşlı Sporcu Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Kahramanmaraşlı Sporcu Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Kahramanmaraşlı sporcu Musab İsmail Şahanoğlu, Endonezya’da düzenlenecek Atlı Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Kahramanmaraşlı sporcu Musab İsmail Şahanoğlu, Endonezya’da düzenlenecek Atlı Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

MUHABİR: Fatma Serap Alparslan
Kahramanmaraşlı Sporcu Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi Temsil Edecek

9-13 Temmuz tarihleri arasında Endonezya’da düzenlenecek olan Atlı Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek B Milli Takım kadrosu açıklandı. Milli takıma seçilen sporcular arasında Kahramanmaraşlı Musab İsmail Şahanoğlu da yer aldı.

Geleneksel Türk sporları arasında yer alan atlı okçulukta önemli bir başarıya imza atan Şahanoğlu, uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor. Kahramanmaraş’ın genç yeteneklerinden biri olan Şahanoğlu’nun, Dünya Şampiyonası’nda da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Şampiyona boyunca farklı ülkelerden gelen sporcular, hem bireysel hem de takım olarak hünerlerini sergileyecek. Türkiye adına yarışacak milli takımda yer alan Musab İsmail Şahanoğlu, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Kahramanmaraşlı sporseverler, genç sporcunun Dünya Şampiyonası’nda şehri ve ülkesine madalya ile dönmesini umut ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız