Terfi Eden Amirler İçin Anlamlı Program
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, bir üst rütbeye terfi eden emniyet amirleri onuruna program düzenlendi. Programa İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Fatih Kahraman, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve aileleri katıldı.

Protokol Üyeleri Tebriklerini İletti
Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen programda, terfi eden amirler tek tek tebrik edildi. Katılımcılar, yeni rütbelerine yükselen emniyet amirlerine görevlerinde başarı ve kolaylık dileklerini iletti.
Yeni Görevlerde Başarı Mesajı
Program kapsamında konuşulan ortak mesajlarda, terfi eden amirlerin üstlendikleri yeni görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inanç vurgulandı. Emniyet teşkilatının birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekildi.

Aileler de Programa Eşlik Etti
Programa emniyet personelinin aileleri de katılarak bu anlamlı güne ortak oldu. Organizasyon, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.