reklam
reklam
26 Mart 2026, Perşembe
weather
9°
reklam
Ajans344 | Kahramanmaraş Haberleri | Kahramanmaraş’ta Yasaklı Hap Piyasaya İnmeden Engellendi

Kahramanmaraş’ta Yasaklı Hap Piyasaya İnmeden Engellendi

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonlarda, yasaklı hapların sokaklara ulaşması engellenirken 2 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonlarda, yasaklı hapların sokaklara ulaşması engellenirken 2 şüpheli tutuklandı.

MUHABİR: Yadigar Jira
Kahramanmaraş’ta Yasaklı Hap Piyasaya İnmeden Engellendi

Kahramanmaraş Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirdiği operasyonda 2 bin 807 adet sentetik ecza hap ele geçirdi. Kent genelinde yapılan takip ve teknik çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda yakalanan şüpheliler gözaltına alındı. Soruşturma dosyası, delillerle birlikte adli mercilere sevk edildi.

Kahramanmarasta 8 Bin Captagon Ve 2 Bin 807 Sentetik Ecza Hap YakalandiBir Gün Sonra Daha Büyük Bir Sevkiyat Ortaya Çıktı

9 Ocak 2026 tarihinde yapılan ikinci operasyonda ise dikkat çekici bir gizleme yöntemi tespit edildi. Narkotik arama köpeği Alfi’nin tepki vermesi üzerine yapılan aramada, bir hoparlörün içine saklanmış 8 bin adet Captagon hap bulundu.

İki Şüpheli Tutuklandı

Her iki operasyona ilişkin yürütülen adli süreç sonunda toplam 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Güvenlik kaynakları, ele geçirilen hapların piyasaya sürülmeden önce yakalanmasının olası sonuçları engellediğine dikkat çekti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız
reklam