Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, ailesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Annesine cam silme işlemlerinde yardım ettiği sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybeden genç, oturduğu apartmanın 9. katından aşağı düştü.
Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yüksekten düşen gencin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Acı olayın ardından bölgeye intikal eden polis ekipleri, kazanın gerçekleştiği apartman ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Gencin düşüşüyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.