Prof. Dr. Mehmet Şahin, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Kayseri’ye gitti. Şahin, program çerçevesinde AK Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Hüseyin Okandan ve partilerle buluştu.
Şahin, ziyarete ilişkin açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Kayseri’de vatandaşlarla bir araya gelmek üzere bulunduklarını belirten Şahin, İl Başkanlığı ziyaretinden de paylaşımında söz etti.
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Kayseri’ye gitti
Mehmet Şahin, Kayseri programının “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirildiğini belirtti.
Şahin, sosyal medya paylaşımında Kayseri’de vatandaşlarla buluşmak ve sohbet etmek amacıyla bulunduklarını ifade etti.
Hüseyin Okandan’ı ziyaret etti
Kayseri programında AK Parti İl Başkanlığına geçen Şahin, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile bir araya geldi.
Ziyaret İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Şahin burada partilerle de buluştu.
Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi
Program kapsamında gerçekleştirilen buluşmada Mehmet Şahin ile AK Parti Kayseri teşkilatının üyeleri bir araya geldi.
Şahin, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda İl Başkanı Hüseyin Okandana ve partilere ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür etti.