Resmi Ziyaret Gerçekleşti
Kahramanmaraş İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşme, kurumlar arası iletişim ve iş birliği açısından önemli bir temas olarak değerlendirildi.
Ziyaret kapsamında, İl Müftüsü Güller tarafından Rektör Okumuş’a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dilekleri iletildi. Görüşmenin samimi bir atmosferde gerçekleştiği ve karşılıklı iyi niyet mesajlarının paylaşıldığı aktarıldı.
Hayırlı Olsun Mesajı Verildi
Ziyarette konuşan İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, üniversitenin şehir için taşıdığı öneme dikkat çekti. Rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’a başarı temennilerini ileten Güller, akademik çalışmaların şehre katkı sağlamaya devam etmesinin önemine vurgu yaptı.
Rektör Okumuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Güller’e teşekkür etti. Üniversite ile kamu kurumları arasındaki iş birliğinin güçlenerek devam etmesinin hedeflendiği ifade edildi.
Hediye Takdimi Yapıldı
Ziyaret kapsamında İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Rektör Okumuş’a günün anısına hediye takdim etti. Ayrıca Güller tarafından kaleme alınan “Hadislerle Pişmanlık ve Tövbe” adlı eser de Rektör Okumuş’a sunuldu.
Bu anlamlı hediye, ziyarete kültürel bir boyut kazandırırken, akademik ve dini çalışmalar arasındaki bağa da dikkat çekti.
Karşılıklı İyi Dileklerle Sona Erdi
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesiyle sona erdi. Görüşmenin, üniversite ile il müftülüğü arasında ilerleyen süreçte yapılacak ortak çalışmalar açısından olumlu bir zemin oluşturduğu belirtildi.