Cuma namazının ardından cami çıkışında gerçekleştirilen ikramda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kısa sürede uzun kuyruklar oluşurken, hazırlanan kavurma yaklaşık 2 bin kişiye ulaştırıldı. ŞEN Market ve Emrullah Tusat’ın katkılarıyla gerçekleştirilen dağıtım, mahallede geniş katılım sağladı.
Göktürk Ailesine Destek Mesajı
Okulda yaşanan olayda hayatını kaybeden öğretmen Adnan Göktürk’ün babası da cami çıkışında vatandaşlarla bir araya geldi. Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak’ın, Göktürk’ün yanında yer alarak destek verdiği görüldü. Vatandaşlar da aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Çocukların Yoğunluğu Dikkat Çekti
İkram sırasında alanda özellikle çocukların yoğunlukta olması dikkat çekti. Cami çıkışında oluşan kalabalık, mahalledeki geniş katılımı ortaya koydu.

Toplumsal Dayanışma Öne Çıktı
Şehit öğretmen ve öğrencilerin anısına gerçekleştirilen ikram, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar, bu tür buluşmaların birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.