20 Nisan 2026, Pazartesi
weather
13°
Ajans344 | Kahramanmaraş Haberleri | Yaralanan Öğrencilerden Sevindiren Gelişme

Yaralanan Öğrencilerden Sevindiren Gelişme

Onikişubat’ta yaşanan olayın ardından hastanede tedavisi süren öğrencilerden biri taburcu edildi, iki öğrencinin ise durumu iyileşerek servise alındı.

Onikişubat’ta yaşanan olayın ardından hastanede tedavisi süren öğrencilerden biri taburcu edildi, iki öğrencinin ise durumu iyileşerek servise alındı.

MUHABİR: ORHAN KARAÇALI
Yaralanan Öğrencilerden Sevindiren Gelişme

15 Nisan 2026’da Onikişubat ilçesinde yer alan Ayser Çalık Ortaokulu’nda yaşanan olayda yaralanan öğrencilerin hastanelerdeki tedavi süreçleri sürüyor.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, bugün öğle saatleri itibarıyla bir öğrenci daha taburcu edildi. Böylece olay sonrası hastaneden çıkan öğrenci sayısı artmış oldu.

Yoğun bakımda tedavi gören iki öğrencinin ise sağlık durumlarında iyileşme sağlanması üzerine servise alındığı bildirildi. Bu gelişme, diğer öğrencilerin tedavi süreci açısından da umut verici olarak değerlendirildi.

Hastanelerde tedavisi devam eden toplam altı öğrencinin üçü yoğun bakım ünitesinde, üçü ise servislerde gözetim altında tutuluyor.

Yetkililer, öğrencilerin sağlık durumlarının yakından takip edildiğini belirterek, süreçle ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceğini açıkladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız