TOKİ Sosyal Konut Projesi Başlıyor, İşte Ev Fiyatları ve Başvuru Şartları
TOKİ Sosyal Konut Projesi Başlıyor, İşte Ev Fiyatları ve Başvuru Şartları
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Azerbaycan Cumhuriyeti işbirliğiyle şehre kazandırılan Azerbaycan Mahallesi’nin iki ülke arasındaki kardeşlik ve dayanışmanın en güçlü sembollerinden biri olduğunu söyledi.

Azerbaycan Heyeti Kahramanmaraş’ta

Başkan Görgel, bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Azerbaycan Diaspora Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev’i makamında misafir etti. Ziyarette Azerbaycan Milletvekili Prof. Dr. Vasif Gafarov, Diaspora Destek Vakfı Başkanı Ekrem Abdullayev ve Türkiye - Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Parviz Memmedzade de yer aldı. Görüşmede, Kahramanmaraş’ın yeniden imarı ve inşası için yürütülen çalışmalar ve Azerbaycan Mahallesi’ndeki son durum ele alındı.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan Mahallesi Kardeşliğin Sembolü Oldu (1)

“Sarsılmaz Dostluğun Sembolü”

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Görgel, kardeş ülke Azerbaycan’a şehrin yeniden imar sürecine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Kardeş ülkemiz Azerbaycan’dan gelen değerli misafirlerimizi Kahramanmaraş’ımızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Hacıyev ve beraberindeki heyet ile şehrimizin yeniden imarı ve geleceğe dönük projeleri üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. Özellikle Azerbaycan Cumhuriyeti işbirliğiyle şehrimize kazandırılan Azerbaycan Mahallesi, kardeşliğimizin somut bir göstergesi. Bu destek yalnızca fiziki bir yapı değil, aynı zamanda iki ülke arasındaki sarsılmaz dostluğun da sembolüdür. Şehrimize gösterdikleri ilgi ve sağladıkları katkılardan dolayı kardeş Azerbaycan halkına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

Kaynak: İHA