Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Dulkadiroğlu ilçesi İsmet Paşa Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları kapsamında önemli bir trafik düzenlemesinde Hükümet Bulvarı, 9 Aralık 2025 tarihinden itibaren 30 Aralık 2025 tarihine kadar tamamen trafiğe kapatılacak.

Hukumet Bulvari (1)-1

22 Gün Sürecek Trafik Kısıtlaması

KASKİ yetkilileri, çalışmaların güvenli ve hızlı bir şekilde ilerlemesi için bu kararı aldıklarını açıkladı. 22 gün sürecek olan kapanış, motorlu taşıt trafiğini doğrudan etkileyecek. Sürücülerin, belirlenen alternatif güzergahları kullanmaları ve olası trafik yoğunluğuna karşı tedbirli olmaları istendi.

Altyapı ve Üstyapı Revizyon Çalışmaları Sürüyor

Kapanışa neden olan çalışmalar, bölgenin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kapsamlı bir revizyon projesinin parçası. KASKİ, bu yatırımla bölge trafiğinin daha modern, güvenli ve düzenli bir hale gelmesini hedefliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşların daha rahat bir ulaşım deneyimi yaşayacağı belirtildi.

Kahramanmaraş'ta Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
Kahramanmaraş'ta Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlardan Anlayış Bekleniyor

Yetkililer, geçici süreyle yaşanacak ulaşım aksaklıkları için vatandaşların anlayış göstermesini ve alternatif yolları tercih etmesini rica etti. KASKİ, çalışmaların planlanan takvimde tamamlanarak trafik akışının normale döndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş halkının, kısa süreli bu kapanışın ardından daha kaliteli bir altyapıya kavuşacağı ifade edildi.

Muhabir: Meliha Şeyda Reis