Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025 yarı final heyecanını vatandaşlarla buluşturuyor.

Dev Ekranda Yarı Final Heyecanı

24 yıl aradan sonra yarı finale yükselerek tarihi bir başarıya imza atan millilerimiz, EuroBasket 2025’in ev sahibi Letonya’da bu akşam saat 21.00’de Yunanistan ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi, bu önemli mücadeleyi sporseverlerin coşku içinde izleyebilmesi için Kırk Altı Meydan’a dev ekran kuracak.

Tüm Kahramanmaraş Davetli

Basketbolseverler, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası arkasında açılan Kırk Altı Meydan’da toplanarak bu kritik mücadeleyi birlikte izleme imkânı bulacak. Karşılaşmanın canlı yayınlanacağı dev ekranda, taraftarlar hem heyecanı paylaşacak hem de milli takıma destek verecek.

Kahramanmaraş’ta Sonbahar Beklenirken Sıcak Hava Geri Döndü
Kahramanmaraş’ta Sonbahar Beklenirken Sıcak Hava Geri Döndü
İçeriği Görüntüle

Tarihi Bir Gece Olacak

Final yolunda büyük önem taşıyan Türkiye–Yunanistan karşılaşması, yalnızca spor açısından değil, aynı zamanda milli birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi açısından da önem taşıyor. Kahramanmaraşlı basketbolseverlerin, milli takım coşkusunu meydanda hep birlikte yaşamaları bekleniyor.

Muhabir: Fatma Serap Arslanhan