Hazırlanan bilgilendirici afişte, "Kaçak Su Kullanımı Suçtur!" ifadeleri dikkat çekti. Kaçak su kullanımının sadece yasa dışı değil, aynı zamanda vicdana da aykırı olduğu vurgulanıyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, suyun hepimizin ortak hakkı olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara bu konuda duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Açıklamada, "Kaçak kullanım, adaletsizliktir. Sadece yasa dışı değil, vicdana da aykırıdır! Geleceğimiz için bu haksızlığa sessiz kalmayalım." denildi.

Vatandaşlar, kaçak su kullanımıyla ilgili şikâyetlerini KASKİ 185 Çağrı Merkezi üzerinden iletebilecekler.

Göksun’da 50 Yıllık Köprünün Yerine Yenisi Yapılıyor Göksun’da 50 Yıllık Köprünün Yerine Yenisi Yapılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ iş birliğiyle yürütülen bu farkındalık çalışması, adil su dağıtımının sağlanması ve kamu kaynaklarının korunması açısından büyük önem taşıyor.

Muhabir: Esra Akçakle