Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Mayıs ayının son Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de katıldı.
Toplantının başkanlığını KMTSO Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz üstlenirken, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu da bir sunum yaptı. Başkan Buluntu, kentte yürütülen projeler ile ticaret ve sanayi alanında atılan adımları aktarırken, Kahramanmaraş’ın ekonomik yapısına katkı sağlayacak yeni iş birliği fırsatlarına değindi. Ayrıca Mısır ve Suriye ile gerçekleştirilecek resmi görüşmelerin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, bu pazarlarda faaliyet göstermek isteyen iş insanlarını iş birliğine davet etti.
“7/24 Sahadayız”
Yönetim kurulu olarak aralıksız çalıştıklarını vurgulayan Buluntu, Kahramanmaraş özelindeki sorunların çözümü için sürdürülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Konteyner Süreci Sona Eriyor, Kalıcı Konutlar Yolda
Toplantıda konuşan Vali Mükerrem Ünlüer ise konteyner kentlerin geçici olduğunu vurgulayarak, vatandaşların en kısa sürede kalıcı konutlara yerleştirileceğini söyledi. Kahramanmaraş’ın normalleşme sürecinde hızla yol aldığını belirten Ünlüer, “Şehrimizi konteyner görünümünden çıkaracağız. Ayrıca büyük stadyum projesinin ihalesi de bu ay içinde yapılacak” dedi.
Toplantı, Kahramanmaraş’ın geleceğine yön verecek yatırımlar ve iş birliklerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.