Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), 6 Şubat depremlerinde zarar gören hizmet binasının güçlendirme sürecini tamamladı. Oda, 22 Eylül 2025 Pazartesi gününden itibaren yenilenen binasında üyelerine kapılarını açacak.

Başkan Gümüşer; Yeni Sezonda Hedef Play-Off
Başkan Gümüşer; Yeni Sezonda Hedef Play-Off
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2022 11 22 At 120336

Depremden Yeniden Doğuş

Depremlerden dolayı kullanılamaz hale gelen eski bina, kapsamlı çalışmalar sonucunda modern ve dayanıklı bir yapıya dönüştürüldü. Kahramanmaraş iş dünyasının kalbi olan KMTSO, yeni binasında kent ekonomisine yön vermeye devam edecek.

12 Bini Aşkın Üye İçin Yeni Dönem

12 binden fazla üyesi bulunan KMTSO, Başkan Mustafa Buluntu ve yönetiminin öncülüğünde yürütülen titiz çalışmalarla, hem iş insanlarına daha güvenli bir ortam hem de kente yakışır bir hizmet merkezi kazandırdı.

“Birlik ve Beraberliğin Simgesi”

KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı değerlendirmede, depremde zarar gören binanın yeniden hizmete açılmasının Kahramanmaraş iş dünyasının kararlılığını ve dayanışmasını ortaya koyduğunu belirtti. Buluntu, yeni hizmet binasının üyelerin ihtiyaçlarına modern imkânlarla cevap vereceğini, kent ekonomisine de ivme kazandıracağını ifade etti.

Muhabir: Meliha Şeyda Reis