Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Çayır, açılış öncesinde Büyükşehir Muhtarlar Derneği ile Onikişubat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluşan Çayır, sorunları ve talepleri dinledi.

Açılışta Yoğun İlgi

Konuşmasının ardından kurdele keserek açılışı yapan Çayır, partililer ve vatandaşlarla birlikte dua etti. Çayır, “Kahramanmaraş bizim için stratejik bir şehir. Buradaki teşkilatımızın halkın sesi olacağına ve dertleriyle ilgileneceğine inanıyorum” dedi.

Teşkilatlanma Hedefi

Onikişubat Belediyespor Kocaeli Kağıtspor'u Mağlup Ederek Namağlup Serisini Sürdürdü
Onikişubat Belediyespor Kocaeli Kağıtspor'u Mağlup Ederek Namağlup Serisini Sürdürdü
İçeriği Görüntüle

Milli Yol Partisi’nin son dönemde birçok ilde teşkilatlanmaya hız verdiğini söyleyen Çayır, amaçlarının güçlü kadrolarla milletin karşısına çıkmak olduğunu belirtti. Kahramanmaraş teşkilatına başarılar dileyen Çayır, programını burada noktaladı.

Muhabir: Fatma Serap Alparslan