Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), Onikişubat ilçesinde gerçekleştirilecek bakım ve bağlantı çalışmaları kapsamında planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
KASKİ tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, çalışmalar nedeniyle Yirmi İki Gün ve Yamaçtepe mahallelerinde belirlenen saatler arasında su verilemeyecek.
Kesinti Gece Saatlerinde Uygulanacak
KASKİ'nin açıklamasında, şebeke hattında gerçekleştirilecek bakım ve bağlantı çalışmaları nedeniyle planlı su kesintisi yapılacağı belirtildi.
Kesintinin 3 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacağı ve 4 Haziran 2026 Perşembe günü saat 02.00'ye kadar devam edeceği bildirildi.
İki Mahalle Etkilenecek
Planlı çalışma kapsamında Onikişubat ilçesine bağlı Yirmi İki Gün Mahallesi ile Yamaçtepe Mahallesi kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer aldı.
Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri önceden almaları istendi.

Sular Kademeli Olarak Verilecek
KASKİ, çalışmaların tamamlanmasının ardından hatların toparlanma sürecine bağlı olarak suyun abonelere kademeli şekilde ulaştırılacağını açıkladı.
Bu nedenle bazı bölgelerde suyun normal basınca ulaşmasının belirli bir süre alabileceği ifade edildi.