TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Öztunç, deprem bölgesi olarak ilan edilen alanlarda yıkımın hala başlamadığını ve TOKİ konutlarının temel ihtiyaçları bile karşılamadığını belirterek hükümeti sert bir şekilde eleştirdi. Özellikle Kahramanmaraş sanayisinin iç yolları ve Türkoğlu-Nurdağı bağlantı yollarının durumunun içler acısı olduğunu ifade etti. “AK Parti, Kahramanmaraş’ı çantada keklik olarak görüyor, bu yüzden hizmet etmiyor” dedi.

"Neyi Bekliyorsunuz, Godot’yu mu"?

Kahramanmaraş’ın Sevilen İsmi Mikail Toslak Hayatını Kaybetti Kahramanmaraş’ın Sevilen İsmi Mikail Toslak Hayatını Kaybetti

6 Şubat depreminin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hala yıkılmayan binaların olduğuna dikkat çeken Öztunç, “İki yıl geçmesine rağmen Pazarcık’taki rezerv alanlarda hiçbir somut adım atılmadı. Elbistan’daki TOKİ konutlarında ise hala su sorunu çözülmedi; üç gün su var, beş gün yok. Neyi bekliyorsunuz, Godot’yu mu?” ifadeleriyle iktidarı eleştirdi.

Kaynak: www.ajans344.com