reklam
07 Haziran 2026, Pazar
weather
18°
Ajans344 | Spor | Yunus Akgün: Dünya Kupası Öncesi İyi Bir Test Oldu

Yunus Akgün: Dünya Kupası Öncesi İyi Bir Test Oldu

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Yunus Akgün, Venezuela maçının ardından yaptığı açıklamada Dünya Kupası öncesinde önemli bir testten geçtiklerini belirtti.

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Yunus Akgün, Venezuela maçının ardından yaptığı açıklamada Dünya Kupası öncesinde önemli bir testten geçtiklerini belirtti.

MUHABİR: Atiye ARIKAN
Yunus Akgün: Dünya Kupası Öncesi İyi Bir Test Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın Venezuela'yı 2-1 mağlup ettiği hazırlık karşılaşmasının ardından konuşan Yunus Akgün, karşılaşmanın Dünya Kupası öncesi önemli bir sınav olduğunu söyledi.

Milli futbolcu, maçın özellikle ilk bölümünde saat farkının etkisini hissettiklerini ancak takımın ilerleyen dakikalarda oyuna adapte olduğunu ifade etti.

Saat Farkı Oyuncuları Zorladı

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yunus Akgün, ilk dakikalarda uyum sorunu yaşadıklarını belirterek, "Maçın başlarında saat farkından dolayı adapte olmakta zorlandık" dedi.

ABD kampındaki zaman farkının oyuncular üzerinde etkili olduğunu belirten milli futbolcu, takımın mücadele gücüyle bu süreci aştığını vurguladı.

A Milli Takım'ın her geçen gün daha iyi bir seviyeye ulaştığını ifade eden Yunus Akgün, "Gelişmeye devam ediyoruz" sözleriyle takımın hedeflerine dikkat çekti.

Teknik heyet ve oyuncuların Dünya Kupası öncesinde eksiklerini gidermek için yoğun şekilde çalıştığını belirten milli yıldız, hazırlık sürecinin olumlu geçtiğini söyledi.

Venezuela karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin önemine değinen Yunus Akgün, "Dünya Kupası öncesi iyi bir test olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ay-yıldızlı ekip, hazırlık dönemini galibiyetle tamamlayarak 2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde önemli bir moral kazanmış oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız