Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobilde bulunan sürücü ve yanındaki yolcu, şans eseri yara almadan kurtuldu. Kazada araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Belpınarı Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 07 CEF 068 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole girdi. Araç, şarampolde takla atarak durabildi.

Kazanın ardından sürücü ve yanında bulunan kadın yolcu, büyük bir panik yaşasa da kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Her iki kişinin de kazayı yara almadan atlatması olası bir faciayı önlemiş oldu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, sürücü ve yolcunun genel sağlık durumlarını kontrol etti. Herhangi bir yaralanma olmadığının tespit edilmesi üzerine hastaneye sevk gerekmedi. Jandarma ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı ve kazayla ilgili tutanak tuttu.

Bariyerlere Çarpan Araçta Sürücü Kazayı Şans Eseri Atlattı
Bariyerlere Çarpan Araçta Sürücü Kazayı Şans Eseri Atlattı
İçeriği Görüntüle

Araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin kazanın temel nedeni olduğu değerlendirildi.

Yetkililer, özellikle akşam saatlerinde sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İHA