Hikmet Yalçın isimli çocuk, sosyal medyada izlediği videodan etkilenerek çekici üzerinde bisiklet sürmeye çalıştı. Bisikleti çekicinin üzerine çıkardı. Pedal çevirmeye başlayınca dengesini kaybetti ve yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hikmet, kazayı hafif yaralarla atlattı. O sırada yanında olan arkadaşı da çok korktu.

“Bir Daha Yapmam”

Hırsızı görünce şoka giren zihinsel engelli genç 34 gündür kayıp Hırsızı görünce şoka giren zihinsel engelli genç 34 gündür kayıp

Kazadan sonra konuşan Hikmet Yalçın, “Tiktok’ta görmüştüm, heveslendim. Ben de yaparım sandım. Mesafeyi ölçemedim. Bisikleti çekicinin üzerine koydum. 2 pedal çevirdim, sonra düştüm. Pişmanım, kimse denemesin” dedi.

Yetkililer, çocukların sosyal medyada gördükleri tehlikeli denemeleri yapmamaları konusunda aileleri ve gençleri uyardı.

Kaynak: İHA