Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinden Mersin’e gitmek üzere hareket eden ve denizde batan gemide bulunan Biçer ailesinin iki çocuğundan haber alınamıyor.
Gemide 5 kişilik Biçer ailesinin de bulunduğu belirtildi. Olayın ardından anne, baba ve çocuklardan biri kurtarılırken, 6 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer ile 12 yaşındaki Saliha Miray Biçer’e henüz ulaşılamadı.
Ailenin yakınları ise iki kardeşten gelecek iyi habere kilitlendi.
Tatil İçin Kıbrıs’a Gitmişlerdi
Biçer ailesinin tatil amacıyla Kıbrıs’a gittiği, dönüş yolculuğu için Girne’den Mersin’e hareket eden gemiye bindiği öğrenildi.
Geminin denize açılmasının ardından meydana gelen olay, ailenin Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan yakınlarına da ulaştı. İki çocuğun bulunmasını bekleyen yakınları, gelecek haber için umutlu bekleyişini sürdürüyor.
Ailenin Üç Ferdi Kurtarıldı
Geminin batmasının ardından yürütülen çalışmalarda 5 kişilik aileden anne, baba ve bir çocuk kurtarıldı.
Ancak 6 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer ile ablası 12 yaşındaki Saliha Miray Biçer’den haber alınamaması ailede büyük endişeye neden oldu.
İki kardeşin bulunması için gelecek haber beklenirken, Reyhanlı’daki aile yakınlarının endişeli bekleyişi devam ediyor.
Babaanne Torunlarından Haber Bekliyor
Torunlarından gelecek haberi gözyaşları içinde bekleyen babaanne Saliha Biçer, çocukları gören veya haklarında bilgi sahibi olan kişilere çağrıda bulundu.
Babaanne Biçer, yaşadıkları acıyı dile getirerek, “Allah rızası için torunlarımı görenler bize haber versinler. Rabbim bize yardım etsin, çok acı çekiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Onlar Benim Canlarım”
İki torununun sağ salim bulunmasını beklediğini belirten Saliha Biçer, kendilerine ulaşacak iyi bir habere umut bağladıklarını söyledi.
Biçer, “Biz yardım bekliyoruz. Sağlar mı, yaşıyorlar mı gelecek haberi bekliyoruz. Onlar benim canlarım” sözleriyle torunlarına duyduğu özlemi dile getirdi.
Ailenin ve yakınlarının 6 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer ile 12 yaşındaki Saliha Miray Biçer’den gelecek habere ilişkin umutlu bekleyişi sürüyor.