Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında, AK Parti milletvekilleri vatandaşlarla bir araya geldi. Programda yapılan konuşmalarda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıktı.
Bayramlaşma Programında Yoğun Katılım Sağlandı
Milli İrade ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen programda vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal ve Dr. İrfan Karatutlu, katılımcıların bayramını tebrik etti. Programda, bayramın manevi atmosferiyle birlikte toplumsal birlikteliğin önemine vurgu yapıldı.
Dr. Tuba Köksal, konuşmasında bayramların huzur ve esenlik ortamını güçlendirdiğini ifade ederek, tüm vatandaşlara hayırlı bayram dileklerini iletti. Köksal, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen hane ziyaretleri ve sosyal faaliyetlerle dayanışma kültürünün pekiştiğini belirtti.
Ramazan Boyunca Dayanışma Vurgusu Yapıldı
Ramazan ayının teşkilatlar ve sosyal politikalar kapsamında yoğun bir şekilde değerlendirildiğini aktaran Köksal, özellikle ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirilen çalışmaların önemine dikkat çekti. Yetim çocuklara yönelik etkinliklerin ve ziyaretlerin, toplumsal birlikteliği güçlendiren önemli adımlar arasında yer aldığı ifade edildi.
Köksal ayrıca, İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelere değinerek, birlik ve beraberliğin korunmasının önemine işaret etti. Bayramların bu anlamda birleştirici bir rol üstlendiği vurgulandı.
Deprem Sonrası Süreçte Birlik Mesajı Öne Çıktı
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu ise konuşmasında, deprem sonrası süreçte yaşanan zorluklara dikkat çekti. Karatutlu, Kahramanmaraş’ın büyük bir sınavdan geçtiğini ancak dayanışma ruhuyla bu sürecin aşılmaya devam ettiğini belirtti.
Bayramın birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği dönemlerden biri olduğunu ifade eden Karatutlu, vatandaşların bir araya gelerek bu dayanışmayı sürdürmesinin önemine değindi.
Geleceğe Yönelik Umut Mesajı Verildi
Karatutlu, konuşmasının devamında, deprem sonrası kalan sorunların da birlik içinde çözüleceğini ifade ederek, daha güzel günlerin birlikte inşa edileceğini vurguladı. Bayramın sadece bir kutlama değil, aynı zamanda toplumsal bağların güçlendiği bir dönem olduğuna dikkat çekildi.
Program, vatandaşların bayramlaşması ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla tamamlandı.