Kahramanmaraş'ın Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure programı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.
Mahalle Muhtarı Erol Parlak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, CHP Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Köroğlu, mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı. Program kapsamında hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.
Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Muharrem ayının paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların toplumsal birlik ve beraberliğe önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Görgel, programı düzenleyen Hacı Bayram Veli Mahallesi Muhtarı Erol Parlak'a teşekkür ederken, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

CHP Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Köroğlu ise Muharrem ayının hoşgörü, paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli bir dönem olduğuna dikkat çekti. Köroğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Programın ev sahibi Mahalle Muhtarı Erol Parlak da Muharrem ayının manevi atmosferini mahalle halkıyla birlikte yaşamak amacıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi. Katılım sağlayan protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkür eden Parlak, mahallede birlik ve beraberliği pekiştiren sosyal etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.
Aşure ikramının ardından vatandaşlar bir araya gelerek sohbet etti. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.