Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bağırsak kanseri olan 65 yaşındaki emekli Yusuf Öztürk, evinde ölü bulundu. Yayla Mahallesi'ndeki evden silah sesi duyulması üzerine aile üyeleri durumu fark etti.

Silah Sesi İle Haber Alındı
Aile, Öztürk'ün odasından gelen silah sesi üzerine içeri girdi. Öztürk'ün yerde yattığını ve yanında av tüfeği olduğunu gördüler. Hemen 112'yi arayarak yardım istediler.

Sağlık Ekipleri Ölümü Onayladı
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. İhbar üzerine polis ve savcılık ekipleri de bölgeye geldi.
Cenaze Bugün Toprağa Verilecek
Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Öztürk'ün cenazesi, bugün Karavca Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öztürk'ün uzun süredir kanser tedavisi gördüğü ve acılarına dayanamadığı öğrenildi.




