Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın performansını eleştirdi. Fenerbahçe'nin 4-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan maçta Karaoğlan'ın bazı kararlarının gereksiz olduğunu belirten Çakar, özellikle İsmail Yüksek'e gösterilen sarı kartın hatalı olduğunu ifade etti.

İstanbul Baraj Doluluk Oranı Açıklandı
İstanbul Baraj Doluluk Oranı Açıklandı
İçeriği Görüntüle

"İyi Hakem Ama Gereksiz Kartlar Gösterdi"

Çakar, "Hakem Atilla Karaoğlan iyi hakem kabul, sonucu da etkilemedi bu da kabul. Ama bazı kartlar gereksiz. Mesela İsmail'e gösterdiği sarı kart yanlış. Gözünün önünde Talisca'nın aşilinin üst tarafına ağır bir şiddet transferiyle basılıyor" dedi. Çakar, VAR'ın bu hatayı düzelterek kırmızı kartı çıkardığını da sözlerine ekledi.

Maçın Genel Değerlendirmesi

Fenerbahçe'nin sezonun en iyi futbolunu oynadığını belirten Çakar, "4 attı ama 7-8 rahatlıkla olabilirdi. Tedesco'nun hakkını vermek lazım. Oyuncuların yüzüne kan gelmiş, birçoğu kendini bulmuş" ifadelerini kullandı. Özellikle orta saha direncinin üst seviyeye çıktığını vurgulayan Çakar, İsmail Yüksek ve Alvarez'in performanslarını öne çıkardı.

Gaziantep FK'nın Durumu

Çakar, son haftaların formda takımı Gaziantep FK'nın maçta neredeyse hiç pozisyon bulamadığına dikkat çekti. Fenerbahçe'nin fizik olarak güçlendiğinde ve herkes yerinde oynadığında oldukça etkili bir takım olduğunu belirten Çakar, Talisca'nın da Tedesco ile kendini bulduğunu ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ