Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Antalya Defterdarlığı tarafından açıklanan 2024 Vergi Rekortmenleri listesine Alanya’dan giren iş insanlarını ziyaret ederek plaket takdim etti.

Rekor

Başkan Erdem, 2024 Vergilendirme Dönemi Kurumlar ve Gelir Vergisi Antalya İl Geneli İlk 100 listesine giren Alanyalı mükellefleri, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural ile birlikte iş yerlerinde ziyaret ettiklerini belirtti.

Rekor (2)

Ziyaretlerde, Ali Şahin, Uğur Sipahioğlu, ALTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu ve Müfit Kaptanoğlu plaketle onurlandırıldı.

Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir büyümeye devam ediyor
Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir büyümeye devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Rekor (3)

Açıklama yapan Erdem, “Şehrimizin ekonomisine değer katan, vergi bilincini en üst düzeyde yerine getiren tüm iş insanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Bu başarı sadece bireysel ticari performansın değil, ülkemizin ve bölgemizin ekonomik kalkınmasına duyulan bağlılığın güçlü bir göstergesidir” dedi.

Rekor (4)

Vergi sorumluluğunu eksiksiz yerine getiren mükelleflerin tüm girişimcilere örnek olduğunu vurgulayan Erdem, “Üretim, istihdam ve yatırım odaklı çalışmalarıyla yerel kalkınmaya yön veren, toplumsal değerlere duyarlı duruşlarıyla sosyal sorumluluk bilincini güçlendiren tüm değerli mükelleflerimizin başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA