Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçedeki saha çalışmalarına ve vatandaş buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Kocagöz, son olarak Varsak bölgesindeki esnafları ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında esnafa hayırlı kazançlar dileyen Kocagöz, vatandaşlarla sohbet etti, okul çıkışında denk geldiği öğrencilerle kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Rukiye Emine Yıllar Sonra Ayağa Kalktı
Rukiye Emine Yıllar Sonra Ayağa Kalktı
İçeriği Görüntüle

“Esnafımızın Her Zaman Yanındayız”

Ziyareti sırasında bir pazarcı esnafı, aracını durdurarak Başkan Kocagöz’e kavun ikram etti. Nazik davranış karşısında teşekkür eden Kocagöz, “Esnafımızın her zaman yanındayız” diyerek dayanışma mesajı verdi. Öğrencilerle yaptığı sohbette kitap okumanın önemine değinen Başkan Kocagöz, gençlerin dersleri ve geleceğe dair hedefleri üzerine de konuştu.

“Kepez Antalya’nın Vitrini Olmalı”

Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışını vurgulayan Başkan Mesut Kocagöz, “Esnafımız bizim baş tacımızdır. Ortak akılla yönettiğimiz Kepez’de, sizlerin talepleri bizim için bir yol haritasıdır. Biz bu yola çıkarken Kepez, Antalya’nın arka bahçesi olmamalı; Antalya’nın vitrini olmalı dedik. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA