Adana’da gece saatlerinde bir çay ocağına motosikletli kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Olay sonrası polis ekipleri saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Olay, Seyhan ilçesi İnönü Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi motosikletle caddeye gelerek çay ocağının önünde oturan müşterilere doğru art arda ateş açtı. Çevredekilerin büyük panik yaşadığı saldırıda, müşterilerden Evren K. ayağından, Mesut E. ise elinden vurularak yaralandı.
Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırıldı. Doktorların yaptığı kontrollerde her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. Çay ocağının çevresi güvenlik şeridiyle kapatılırken, boş kovanlar delil olarak toplandı. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra motosikletle olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.
Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirtirken, saldırının sebebinin ise araştırıldığı öğrenildi.