24 Haziran 2026, Çarşamba
weather
27°
Ajans344 | Eğitim | Konteynerde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıtıldı

Konteynerde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıtıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Kahramanmaraş2ta konteyner kentlerde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıttı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Kahramanmaraş2ta konteyner kentlerde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıttı.

Konteynerde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıtıldı

Türkiye-Avrupa Birliği eş finansmanıyla yürütülen IPARD kırsal kalkınma hibe programı çerçevesinde, üreticilere yönelik projelerin tanıtılması amacıyla Kahramanmaraş’ta farklı köylerinde öğrenim gören öğrencilere çanta dağıtımı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili “Bu gün ise, kırsal alanlarda eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizi ve gözleri ışıl ışıl parlayan öğrencilerimiz ziyaret edilerek, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından IPARD Programı Teknik Destek Projesi kapsamında köy okullarındaki öğrencilere okul çantası dağıtımı yapıldı” denildi.

Kahramanmaraş İlimizde, IPARD Programı kapsamında bugüne kadar 718 projeye 1,5 Milyar TL hibe desteği sağlandı. Bu hibe desteğiyle 3,3 Milyar TL'lik yatırım hayata geçirildi, 2.970 kişiye istihdam sağlandı.

Haber: Mehmet Sepetci

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız