03 Kasım 2026, Salı
weather
20°
Ajans344 | Galeriler | Kahramanmaraş Haberleri | AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı

AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı

AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı, ilk seçim zaferinin yıl dönümünde Ali Sezal ve Özlem Sarıfakıoğlu’nu kabirleri başında dualarla andı.

AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı, ilk seçim zaferinin yıl dönümünde Ali Sezal ve Özlem Sarıfakıoğlu’nu kabirleri başında dualarla andı.

MUHABİR: Elife Karaarslan

AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı, partinin ilk seçim zaferini kazandığı 3 Kasım 2002’nin yıl dönümü kapsamında kabir ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ali Sezal ile AK Parti Kadın Kolları Kurucu İl Başkanı Özlem Sarıfakıoğlu anıldı. Programa, 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve il teşkilatı mensupları katıldı.Fotoğraf açıklaması yok.

Ali Sezal Ve Özlem Sarıfakıoğlu Kabirleri Başında Anıldı

Anma kapsamında, Kahramanmaraş’ta siyasi çalışmalarda görev üstlenen iki ismin kabirleri ziyaret edildi. Ali Sezal ve Özlem Sarıfakıoğlu, partinin kuruluş sürecine ve sonraki çalışmalarına sundukları katkılar dolayısıyla dualarla yâd edildi.bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Ziyarete ilişkin paylaşımda, geçmiş dönemlerde teşkilatta sorumluluk alan isimlerin hatıralarının yaşatılmasına vurgu yapıldı. Anma mesajında, hayatını kaybeden teşkilat mensuplarına yönelik rahmet ve şükran ifadelerine yer verildi.

3 Kasım 2002’nin Yıl Dönümünde Vefa Vurgusu

Programın, AK Parti’nin ilk seçim zaferini elde ettiği 3 Kasım 2002 tarihiyle bağlantılı olarak düzenlendiği belirtildi. Ali Sezal’ın da söz konusu seçimde 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili olarak seçildiği hatırlatıldı.bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Paylaşımda AK Parti, “bir vefa hareketi” olarak nitelendirildi. Bu çerçevede, partinin geçmişinde görev alan isimlerin emeklerinin hatırlanması ve teşkilatın kuruluşundan bugüne uzanan bağların korunması üzerinde duruldu. Kabir ziyareti de bu yaklaşımın bir parçası olarak aktarıldı.

Mehmet Cihat Sezal Ve İl Teşkilatı Ziyarete Katıldı

Kabir ziyaretinde, 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ile il teşkilatı mensupları bir araya geldi. Anmada, milletvekilliği ve kadın kolları kurucu il başkanlığı görevlerinde bulunan iki ismin teşkilat geçmişindeki yerlerine dikkat çekildi.bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Ziyarete ilişkin açıklamada, yalnızca anılan iki isim için değil, geçmiş yıllarda parti çalışmalarında yer alan ve hayatını kaybeden bütün teşkilat mensupları için de dua ve şükran mesajı paylaşıldı.

Teşkilat Mensuplarına Sağlık Ve Huzur Dileği

Anma mesajında, başta şehitler olmak üzere ülkeye ve topluma hizmet eden, hayatını kaybeden isimler rahmetle anıldı. Parti çalışmalarına yıllar boyunca katkı sağlayan ve hayatta olan isimlere ise sağlık, huzur ve afiyet dilekleri iletildi.Fotoğraf açıklaması yok.

Açıklamanın devamında, “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine atıf yapılarak geçmişten bugüne görev üstlenen kadroların katkılarının unutulmadığı ifade edildi. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki siyasi yolculuğa ilişkin değerlendirmelerin de bulunduğu mesaj, gelecek seçimler için başarı temennisiyle tamamlandı.

AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 1
1 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 2
2 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 3
3 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 4
4 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 5
5 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 6
6 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 7
7 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 8
8 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 9
9 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 10
10 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 11
11 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 12
12 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 13
13 / 14
AK Parti Kahramanmaraş’ta Ali Sezal Ve Sarıfakıoğlu’nu Andı 14
14 / 14
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız