Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Gambiya Milli Takımı uçakta zorlu anlar yaşadı. Turnuvadaki açılış maçlarını Fildişi Sahilleri ile oynayacak olan Gambiya, başkent Banjul'dan havalanan uçaktaki oksijen yetersizliği nedeniyle kısa süre sonra acil iniş yapmak zorunda kaldı. Gambiya’nın Teknik Direktörü Tom Saintfiet yaptığı açıklamada, “Neyse ki pilot sorunu fark etti ve havada 9 dakika kaldıktan sonra tekrar inişe geçti. Hepimiz uykuya daldık” dedi.
Gambiya Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada ise, “Ön incelemeler uçakta kabin basıncı ve oksijen kaybı olduğunu gösteriyor. Bunula birlikte uçuşu gerçekleştiren Air Cote d'Ivoire şirketi, oksijen ve kabin basıncı eksikliğine neyin sebep olduğunu tespit etmek üzere durumu değerlendirmeye devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.
Gambiya Milli Takımı’nın uçağı oksijen yetersizliği nedeniyle acil iniş yaptı
Afrika Uluslar Kupası’nda Fildişi Sahilleri'ne doğru yola çıkan Gambiya Milli Takımı’nın uçağı oksijen yetersizliği nedeniyle kalkıştan kısa bir süre sonra acil iniş yaptı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
2 gün boyunca kar yağacak! Bu illere uyarı geldi
Banka hesabı olanlar dikkat! Herkesi ilgilendiren karar açıklandı
1 gram bile altını olan dikkat! Altın fiyatlarının bu rakama kadar çıkacağı açıklandı
Bunu yapan artık benzini daha ucuza alacak!
Altında Tersine Dönen Piyasa: Bankalar Daha Ucuzladı!





