İran’ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Hassan Habibollahzadeh, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Büyükelçi Habibollahzadeh, ziyareti kapsamında Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret etti.

Iran Buyukelcisi Kahramanmarasta 3Ziyarete, İran’ın Erzurum Başkonsolosu Mohammad Ebrahimi, Ekonomi Müsteşarı Asghar Omidi ve Ekonomi Uzmanı Hadi Javan Zonuzagh da katıldı. Gerçekleşen görüşmede, iki ülke arasındaki dostane ilişkiler ele alınırken, bölgesel düzeyde yapılabilecek kültürel ve ekonomik iş birlikleri üzerinde duruldu.

Vali Mükerrem Ünlüer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İran ile Türkiye arasındaki tarihi ve ekonomik bağların güçlenmesinin önemine dikkat çekti. İran Büyükelçisi Habibollahzadeh ise Kahramanmaraş’ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür etti.

Kahramanmaraş’ta Yangın Üstüne Yangın: 3 Ayrı Noktada Alevler Yükseldi Kahramanmaraş’ta Yangın Üstüne Yangın: 3 Ayrı Noktada Alevler Yükseldi

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin, ilerleyen dönemlerde Kahramanmaraş ile İran arasında yeni iş birliği kapıları aralaması bekleniyor.

Muhabir: Fatma Serap Alparslan